Over ons

Ons familiebedrijf werd opgericht in 1880 en bestond uit een uitvaartverzorging met een kleine verzekeringstak voor het afsluiten van uitvaartverzekeringen. In de loop der jaren groeide deze verzekeringstak uit tot een volwaardig assurantiekantoor met verzekeringen op alle gebied, zowel voor particulieren als ondernemers. Inmiddels zijn Michel Wijling en Joyce Wijling als vierde generatie in het kantoor aktief, samen met Denise Meurink voor de administratieve ondersteuning. Door dit kleine team hebben wij een direkt en persoonlijk contact met onze klanten. Na 60 jaar gevestigd te zijn geweest aan het Kaapseplein houden wij nu al weer 20 jaar kantoor aan de Leyweg 65 te Den Haag waar u altijd terecht kunt voor hulp en advies. Wij verzoeken u vooraf wel even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken als u voor hulp of advies bij ons op kantoor langs wilt komen.

Onze openingstijden aldaar zijn

Maandag t/m Vrijdag van 08.45 uur tot 17.15 uur
Bezoek buiten kantoortijden of een bezoek bij u aan huis is mogelijk maar volgens afspraak.

Telefonisch zijn wij, ook buiten kantoortijden, altijd persoonlijk bereikbaar. Dit in verband met de uitvaartonderneming. In noodgevallen, zoals bij schade, krijgt u ons dus altijd persoonlijk aan de lijn en bent niet aangewezen op een bandje.

Nog geen klant en op zoek naar een vertrouwd adres om uw verzekeringszaken te behartigen? Loop eens bij ons binnen voor een kennismaking, wij zijn u graag van dienst!

Stel ons gerust uw vraag