Bezuinigen op uw verzekeringen

De hoge inflatie en snel stijgende brandstofprijzen komen hard aan bij de Nederlandse  ondernemers. U kunt de hogere kosten doorberekenen aan uw klant. Maar u kunt ook opnieuw kijken naar die kosten. Waarop kunt u bezuinigen? Begin eens bij uw verzekeringspakket.

verzekeringsconcept: zakenman gebruikt computer voor online verzekeringen
Nieuws
Datum: 14-04-2022

Als u wilt besparen op uw verzekeringen, klop dan bij ons aan om uw polissen door te laten lichten. Wij kijken op verschillende manieren of u voordeliger uit kunt zijn:

1. Andere verzekeraar
Heeft u indertijd voor de goedkoopste verzekeraar gekozen? Prima. Maar de concurrentie tussen de verzekeringsmarkt is groot. U bent tegenwoordig bij een andere aanbieder misschien voordeliger uit. Wij weten welke verzekeraar de laagste premies biedt.

2. Dekking aanpassen
De dekking die u koos bij het afsluiten van uw verzekering sloot op dat moment aan op uw wensen. Maar is dat nog steeds zo? Verzekeren is maatwerk en uw polissen moeten aangepast worden als de situatie in uw bedrijf verandert. Andere bedrijfsactiviteiten, een nieuwe markt die u betreedt, personeel dat thuiswerkt, meer online verkoop. Het zijn maar een paar voorbeelden waardoor risico’s veranderen. Wij brengen opnieuw uw risico’s in kaart en bespreken met u welke u zelf draagt en welke u liever wilt verzekeren. We kijken dan meteen hoeveel goedkoper u uit bent met een eenvoudigere dekking,

3. Dubbelingen weghalen
Het komt regelmatig voor dat bepaalde risico’s afgedekt zijn op meerdere polissen. In dat geval bent u dubbel verzekerd en u betaalt dan ook dubbel. Wij pluizen uw verzekeringspakket uit om die dubbelingen op te sporen. Dan passen we de dekking aan of we sluiten een andere verzekering voor u af. Onder de streep moet u dan voordeliger uit zijn.

4. Pakketpolis
U heeft misschien uw verzekeringen bij verschillende verzekeraars afgesloten. Dat kan om een goede reden zijn. Misschien had een bepaalde aanbieder een maatwerkverzekering voor u. Of misschien was de een gewoon goedkoper dan de ander. Wij willen nagaan of u een pakketpolis kunt afsluiten. U brengt dan meerdere schadeverzekeringen in één pakket samen, bij een en dezelfde verzekeraar. Het voordeel is dat u dan een korting op de totaalpremie krijgt. Hoe meer polissen in het pakket zitten, hoe hoger de korting. Uiteraard blijven uw wensen en verzekeringsbehoeften centraal staan. De pakketpolis moet minimaal dezelfde kwaliteit hebben als uw huidige losse polissen.

Voordelig en op maat verzekerd

Het is hoe dan ook goed om regelmatig uw schadeverzekeringen door ons te laten controleren. Om zo voordelig mogelijk uit te zijn, maar ook om de zekerheid te hebben dat u altijd goed en op maat verzekerd bent. Neem contact op met ons kantoor.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.